lauantai 9. helmikuuta 2013

Lauantaifiilistelyä Kööpenhaminassa

Leppoisa "laatulauantai", molemmat meistä pitkästä aikaa yhdessä kotosalla. Hidas aamu, mulla se kului reissuista tuotujen sisustuslehtien selaamisella ja lukemisella, vihdoinkin. (niistä löytyi paljonkin mielenkiintoista jaettavaa...)


Aamun hidastelun jälkeen S-junalla isolle antiikkikirppikselle etelä-Kööpenhaminaan Bella Centeriin katsastamaan 725:n myyntipöydän tarjonta ja moikkaamaan tuttuja kauppiaita. Hallissa hurja ruuhka ja hulina; jaksoimme kierrellä reilun tunnin. Saldo: yksi soikea hopeoitu tarjotin, hinta vähän alle neljä euroa.


Kirppikseltä suuntana keskusta ja lounas. Ei oltu tehty pöytävarausta, joten kierreltiin tsekkailemassa muutama ravintola ja päädyttiin täpötäyteen varsinkin (luultavasti) opiskelijoiden suosimaan bistroon. Runsaalta listalta löytyi naudanfilepestopasta sekä serranokinkkusalaatti; hyvää ja edullista. Pitää muistaa Cafe Stella jatkossakin, brunssibuffet maksoi nimittäin vain 69kr! Vatsat täynnä matka jatkui Paradis-jäätelön kautta kukka- sekä ruokaostoksille ja sitten kotiin...


...asettelemaan kukat maljakkoon ja uusi tarjotin käyttöön. Takkaan tuli, manchego-juusto lämpiämään, punaviini ilmottumaan ja Johan Bulow:n lakritsipurkki auki - ei tästä kyllä enää jaksa lähteä uudelleen kaupunkiin syömään! Tarkoitus oli mennä Fiskebariin illallselle ja hengaileen, mutta sohva voittaa :-) Fiskebaariin ehtii myöhemminkin (tosi kiva paikka kuitenkin; suosittelen!)
Kivaa lauantaita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti