torstai 7. marraskuuta 2013

Keittiössä


Edelleen keittiössä... Tänään olen selvitellyt erilaisia työtasoja vanhempieni keittiöön. Haaveissa on joku Corianin tai Duratin tapainen materiaali, mikäli kokonaisbudjetti sen sallii. Olen siirtänyt hankintaa koko ajan, jotta tiedän tarkemmin paljonko remonttirahaa on jäljellä. Vanhemmilleni tasolla ei nimittäin kuulemma ole niin merkitystä, mutta mielestäni mattapintaisille valkoisille kaapistoille sopisi pariksi ohut 12-20mm valkoinen taso. Ja tärkeintä olisi saumattomuus, koska keittiö on U-mallinen. Saa nähdä, mihin valintaan lopulta päädyn.


2 kommenttia:

  1. Kauniita keittiökuvia! Meillä on Suomen kodin kylpyhuoneessa ohut Corian-taso ja tykkään kovasti juuri sen saumattomuusta. Keittiössä tasoon tosin kai asennetaan yleensä teräsallas, kun taas meillä on allaskin yhtenäistä pintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! Ohut taso ilman saumoja olisi selvä valinta minullekin, mutta tuskailen yksinkertaisesti kokonaisbudjetin kanssa... Päätin pysyä tietyissä rajoissa ja se on haastavaa, kun lähes kaikki menee uusiksi. Mutta kyllä laminaattitasonkin valinta ärsyttää, jos siihen joudun päätymään... (se ei haittaisi ollenkaan, jos ei tarvitsisi miettiä saumoja) Mukavaa viikonloppua Saksaan!

      Poista