sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Rivarin remontti: pikkuvessa


Remontti etenee... Pitkään on silti tuntunut siltä, että asunto näyttää aina vain lohduttomammalta: revittyä tapettipintaa, poisnaputeltuja laattoja, purettua paneelikattoa ja välillä joitain lisätöitä aiheuttavia ylläreitä. Nyt tilanne märkätiloissa alkaa olla sellainen, että maanantaina tai tiistaina saan laittaa vessojen ja suihku- sekä kodinhoitohuoneen laatat tilaukseen. Yes!

Värimaailma tiloissa tulee olemaan ajattoman neutraali: valkoista ja harmaata. Nämä värit on jo aiemmassa asunnossa todettu toimiviksi, joten miksi väkisin pitäisi yrittää keksiä jotain aivan uutta? Kaikki yllämainitut tilat tehdään yhteneviksi tyyliltä ja väriltään. Pienenä kysymyksenä on kuitenkin vielä toisen vessan lattian väri: valitaanko 10x10cm:n lattialaataksi Laattapisteen Zeus-laatan tummanharmaa vai musta versio?

Seinissä yhdistän tavallista 20x25cm valkoista kiiltävää tiililadottua laattaa sekä STOn hiertopintaa joko valkoiseksi tai harmaaksi maalattuna (riippuu lattiavalinnasta ja fiiliksestä maalauspäivänä...)

Hana on valittu perinteisesti Orakselta ja vessanpönttö on joko Gustavsbergin Artic tai Ido Sevenin hieman korkeampi malli. Ehkä korkeus olisi hyvä juttu, kun kerran tehdään eläkepäivien asuntoa... Mitään erityisiä "koristeita" tai näyttäviä yksityiskohtia vessassa ei tule olemaan; valaisin peilin lähellä on joko Lampe Grasin N°304 tai Artemiden Tolomeo (olen itse jo ehkä aika kyllästynyt tähän) ja pyyhekoukkuina käytämme jo olemassaolevia Vippin imukuppikoukkuja.

Lisää päivitystä tulossa kunhan asiat etenevät! Nyt työmaalle vähän siivoamaan, että huomenna on mukavampi jatkaa töitä. Mukavaa sunnuntaita!


2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Saisiko myöhemmin kuvia valmiista vessasta, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Kuvia tulossa kunhan tulee jotain valmista!

      Poista