maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hayn Plopp-jakkara makuuhuoneessa

Plopp-jakkara ja ystävän kutoma villashaali

Makuuhuoneeseen on kulkeutunut aputuoliksi Tanskasta hankittu Hayn:n Plopp-jakkara. Bongasin jakkaran edullisesti (normaalihinta on mielestäni aika kohtuuton 352 euroa!) paikallisesta nettihuutokaupasta ja ajattelin sen olevan mukava muisto Kööpenhaminassa vietetyistä vuosista. Istuin on jotenkin sympaattisen näköinen ja samalla kuitenkin ristiriitainen: näyttää puhalletulta muovilta, mutta onkin kylmää metallia. Jakkaran loppusijoituspaikka tulee luultavasti olemaan eteisessä kenkätuolina. Eteinen toimii paremmin lattiansakin puolesta sijoituspaikaksi: lattia on laatoitettu Tulikiven kivilaatoilla, joissa mahdolliset naarmut eivät näy.

Kuvissa aiemminkin useasti näkynyt ystäväni kutoma villashaali on ihan lempparini; se kiertää mukanani ympäri taloa. Tarpeeksi iso muttei liian massiivinen. Lämmin ja pehmeä. Kivan joustava. Ja suosikkivärini harmaa... 


Jakkara, Kryptoniten kello ja villashaali

Asetelmaan on eksynyt myös seinältä jo maalausta varten poistettu Kryptoniten kello. Kello on palvellut mukanani ensimmäisestä asunnostani lähtien eli ikää sillä on jo 16 vuotta! Ostin sen aikoinani tamperelaisesta sisustusliike ID:stä; liikkeessä on muuten nykyäänkin tosi kiva valikoima tyylikkäitä sisustusjuttuja ja aivan supermukava palvelu. 


2 kommenttia:

  1. Tuo jakkara on kyllä hauska kapistus. Mutta mistä löytyy ystäviä, jotka neulovat tuollaisa villashaaleja? Mulle myös yksi, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ystäväni asustelee nykyään sinun kotimaassasi ;-) Hänen antamiaan lahjapaketteja on aina ilo avata; lahjoihin on käytetty ajatusta, aikaa ja taitoa. Niin, siis kyseinen ystävä on blogikumppanini Rouva H.
      Aurinkoista tiistaita!

      Poista